Je bekijkt de reis...

a
A
25 januari 2016 22:11 | Door: Ton Pulles
Hoi Margot,
Die hoge babysterfte blijft toch wel heel heftig, zeker met de wetenschap dat veel van die kinderen bij ons nog een hele goede overlevingskans hebben. Ook dat is Afrika.
25 januari 2016 22:49 | Door: Corine van den Hout
Hallo Margot. Wat een aangrijpende verhalen. Dank je wel. Groetjes Corine.
26 januari 2016 09:05 | Door: yvette
Hi Margot,
Fijn te lezen in het vorig verslag dat een aantal zaken verbeterd zijn, maar babysterfte is wel heel heftig en helaas komt het veel , teveel voor.
Al met al dank voor het delen. Benieuwd naar een volgend verhaal .
Groetjes, Yvette
26 januari 2016 12:25 | Door: loes
Hoi Margot, Wat maak je daar weer het een en ander mee. Indrukwekkend verslag.
26 januari 2016 15:21 | Door: Hedwig
Idd, wat veel baby sterfte...en er blijven ook steeds weer veel nieuwe baby's komen, zoals het achtste kindje bij een moeder...en jij maakt dat allemaal mee...groot contrast me Nederland...
groetjes Hedwig
26 januari 2016 15:48 | Door: henny oomen
Wat
een indrukwekkend verhaal en al die kindjes die overlijden vanwege slechte medische omstandigheden, ook allemaal moeilijk om te zien voor je denk ik. Sterkte, lieve groetjes Tante Henny
26 januari 2016 16:38 | Door: Silvia van Opstal
Hoi Margot,
Jeetje wat een heftig verhaal en super triest dat daar nog zoveel babysterfte is. Veel succes en sterkte daar.
Lieve groet, Sil
27 januari 2016 08:18 | Door: Jolanda
Wat heftig!!! Dit zijn niet de echte de leuke dingen van Same!
27 januari 2016 09:20 | Door: Pierre van der Wee
Wat een verhaal Margot zoveel baby's die sterven en dan machteloos moeten toe zien.
Wat een verschil met hier vreselijk !
Ik weet dat jij er alles aan doet wat in je vermogen licht om er toch een beetje verbetering in aan te brengen .
Lieve groetjes , Pierre.
30 januari 2016 10:30 | Door: Desiree
Wat ben je toch een dappere vrouw Margootje! Ik verbleek bij jouw aangrijpende verhalen.
Liefs Dees xxx
30 januari 2016 17:06 | Door: Anja
Hoi Margot,
Besef me nu eens te meer, dat mijn 2 keizersnedes in Tb. goed zijn afgelopen.
Vroeggeboorte is door de wetenschap goed afgelopen!!
Anja